Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Πρόγνωση  καίρου για την Παρασκευή 25/03/2011 (25η ΜΑΡΤΙΟΥ) 
Ο καιρός θα είναι αίθριος ενώ θα υπάρξει εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με βορειοδυτικούς ανέμους εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και απο το απόγευμα νότιοι-νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 εως 20 βαθμούς κελσίου.Για τη θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με ανέμους βορειοδυτικούς εντάσεως 4 με 5 μποφόρ,που το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέχρι 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 εως 17 βαθμούς κελσίου. 


Προγνωση καιρού για το Σάββατο 26/03/2011
Στα δυτικά θα έχουμε μικρή πτώση της θερμοκρασίας με αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και τη νύχτα υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών.Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.Ίσως τοπικά να υπάρχει περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-νοτιοδυτικοί εντάσεως 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.



Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή 27/03/2011
Ο καιρός στα δυτικά,τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα είναι με λίγες νεφώσεις,παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά.Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα.Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-νοτιοδυτικοί εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή.