Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ & AQUA MARIA 16/1/2013

H Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ παραμένει σήμερα Τετάρτη 16/01 στο λιμένα Πειραιά με απαγορευτικό απόπλου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το δρομολόγιο του πλοίου από Πειραιά προς Σύρο – Εύδηλο – Άγιο Κήρυκο – Φούρνους – Καρλόβασι - Βαθύ και επιστροφή θα παραμείνει ανεκτέλεστο.

Επίσης, το Ε/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ παραμένει σήμερα Τετάρτη 16/01 στο λιμένα Λαυρίου με απαγορευτικό απόπλου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το δρομολόγιο του πλοίου από Λαύριο προς Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο - Καβάλα και επιστροφή θα παραμείνει ανεκτέλεστο. Το πλοίο θα εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο της Παρασκευής 18/01/13 από Λαύριο στις 20:00.

Τέλος, το Ε/Γ-Ο/Γ AQUA MARIA παραμένει σήμερα Τετάρτη 16/01 στο λιμένα Λαυρίου με απαγορευτικό απόπλου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το δρομολόγιο του πλοίου από Λαύριο προς Ψαρά - Μεστά και επιστροφή θα παραμείνει ανεκτέλεστο. Το πλοίο θα εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο της Παρασκευής 18/01/13 από Λαύριο στις 22:00.