Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

GOLDEN STAR FERRIES: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ - ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΟΥ

Σε ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και εξέλιξης , η εταιρεία μας , αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα και την Ακτοπλοΐα, επενδύει , με ίδια κεφάλαια, στην αγορά ενός ακόμα πλοίου, δημιουργώντας έτσι τα εχέγγυα για νέα δεδομένα στα ταξίδια σας.
Το νέο μας πλοίο, αφού προσαρμοσθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας μας και πληρεί όλους τους κανονισμούς της Eurosafe θα στολίζει τις Κυκλάδες και θα εξυπηρετεί τα νησιά μας.
Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: Ολικό μήκος 131,9 μ. πλάτος 21 μ. βύθισμα 5,19 μ., ολική χωρητ. 5376 τον., δυνατότητα μεταφοράς 2300 επιβατών 350 Ι.Χ. και 40 φ/γ., θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, σαλόνια διακεκριμένης και οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, άνετους κοινόχρηστους χώρους, stabilizers και όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε το επιβατηγό κοινό για την αποδοχή και την αγάπη που περιέβαλε την Golden Star Ferries σ’αυτά τα τρία χρόνια της ζωής της και να διαβεβαιώσουμε για τις προσπάθειες βελτίωσης των υπηρεσιών που θα παρέχονται.