Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση και έτσι ο γηραιός ουσιαστικά υποβιβάζεται στην Football League. Οι οπαδοί του Ηρακλή ετοιμάζονται για ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Ο πανιώνιος, έστω και την ύστατη ώρα, εξασφάλισε την άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού τα στοιχεία που προσκόμισε κατά την εκδίκαση της έφεσης κρίθηκαν επαρκή. Πέραν του Πανιωνίου άδεια πήρε και ο Πανσερραϊκός. Ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει την εκδίκαση της προσφυγής της Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου η διοργανώτρια αρχή θα εισηγηθεί να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης και να μην ανέβει μία επιπλέον ομάδα της Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2.Έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3.Έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League